Theorie centrum Huizen - logo - Transparantf

Verkeersopleidingen Chris van der Poel biedt voor jou!

Bijscholing voor Rijinstructeurs

Wat houdt het in?

U bent als rijinstructeur verplicht bijscholing te volgen om de bevoegdheid geldig te houden. U volgt in 5 jaar 3 dagen (= 6 dagdelen) theoretische bijscholing en u bent verplicht om in die 5 jaar 2 praktijklessen te geven, waarvan de laatste voldoende moet zijn.

Wanneer bijscholen?

Wanneer het plaatsvindt bepaalt u zelf. Uiteraard wel binnen de gestelde geldigheidsduur van 5 jaar. Ons advies is echter:

doe ieder jaar een bijscholing en wissel om. Bijvoorbeeld het 1e jaar theorie, 2e jaar praktijk, 3e jaar theorie, 4e jaar praktijk en 5e jaar theorie. Zo blijft je altijd “up to date” van alle wijzigingen en didactische vernieuwingen.

De theoretische bijscholing WRM

U hoeft voor de theoretische bijscholing geen examen te doen, maar u dient wel alle dagen aanwezig te zijn.

Wij organiseren WRM Theoretische bijscholingen, welke we uitbesteden bij RABNED. RABNED is het profesioneel orgaan die gespecialieerd is in alle WRM Opleidingen. Zij zijn lid zijn van de L.B.V.I.  Hierdoor kunt u uit praktisch alle lesonderwerpen kiezen. Je mag binnen 5 jaar niet 2 keer voor hetzelfde lesonderwerp kiezen. Zij melden je bij het IBKI aan en na afloop ontvang je een certifciaat. Oftewel een bewijs van deelname. 

 

De theoretische bijscholing RIS

Voor RIS-instructeurs gelden alleen geselecteerde bijscholingscursussen.

De docenten van RABNED zijn allen RIS-docent en dit houdt in dat wij de theoretische bijscholing voor RIS-instructeurs ook kunnen verzorgen.

Heb je vragen of wil je je aanmelden, neem dan contact op. 

Kosten voor deze cursus bedragen € 160,00 dit is inclusief lunch.

Vragen of advies? Stuur een email of geef ons een belletje