logo campenhout 1

Onze diensten

Pleisterwerk

Pleisterwerk is het glad afwerken van het gips. Het geeft een luxe en ruimtelijk effect, zowel in klassieke als in moderne woningen.

 

Het kan op de wanden en op de plafonds worden toegepast. Het pleisterwerk kan in elke gewenste kleuren worden gesaust. Dit kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen.

Schuuwerk

Schuurwerk is het gips afwerken met een schuureffect ook wel vlammen genoemd.


Omdat het geschuurd is krijgt uw wand of plafond een schaduweffect.

Lijsten & Ornamenten

Lijsten en ornamenten komen veel voor in oude panden. De lijsten kunnen ook heel goed in nieuwere huizen worden aangebracht, voor een mooie en authentieke of moderne sfeer.

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden. Wij kunnen voor u lijsten op maat maken en met de hand trekken. Ook kunnen wij oude lijsten en ornamenten restaureren.

Italiaanse pleister

Italiaanse pleisters zijn spiegelglad of met een lichtstructuur. Er zijn verschillende soorten frescolori. 

Er is ook een kwaliteit voor in de badkamer, keuken en toilet die het tegelwerk kunnen vervangen. Het is ook mogelijk om een wand in de woon of slaapkamer te doen voor een zeer verfijnde en luxe afwerking. De Italiaanse pleister is een zeer exclusief product en is in heel veel kleuren verkrijgbaar.
Voor een goed advies kunnen wij op aanvraag staaltjes aan u laten zien.

Spackspuiten

Spackspuiten wordt met de machine gedaan. Er wordt dan kalk op de muur of plafond gespoten.

De korreldikte kan op de machine ingesteld worden tussen heel grof en heel fijn, in overleg met de klant.

Sierpleisters

Sierpleister is een verzamelnaam en is mogelijk in verschillende structuren op de wanden en in verschillende korreldiktes. De meest voorkomende korreldiktes zijn 1mm 1,2mm en 1,5mm.

 

De meest bekende sierpleisters zijn spachtelputz, barokputz en granol. Sierpleister bestaat uit 80% marmerkorrels en 20% uit bindmiddel (lijm) en heeft een uiterst lange levensduur.
De sierpleister kan in elke gewenste kleur worden geleverd door ons. 

Schilderen / Verfspuiten van wanden en plafonds

Sausen is het schilderen van uw muren en/of plafond. Dit is bij ons ook mogelijk. 

Dit doen wij met een airless-verfspuit of met de roller Wij verzorgen de verf en indien nodig kan het ook op kleur.

9 procent btw

Exclusief stucwerk

Stucco

Stucco assortiment bestaat uit Stucco, Stucco Mat en Stucco Metallic. Ze zijn allen ingedeeld in 6 kleurgroepen, die gemakkelijk te combineren met NCS of RAL kleuren. 

Stucco en Stucco Mat zijn elk verkrijgbaar in 54 kleuren, Stucco Metallic in 30 kleuren.
Stucco geeft een traditioneel Stucco effect en geeft uw wand of plafond een stijlvolle touche. Stucco Mat zorgt voor een zachte, fluweelachtige effect.
Stucco Metallic geeft een sfeervolle uitstraling aan een ruimte met een extra sprankelend effect door de subtiele lichtspeling in het product.

Pandomo

Een heel mooi natuurlijk product. Die zowel subtiel of als eye catcher kan worden aan gebracht. Pandomo geeft in elke ruimte een prachtig effect. 

Het mooie van Pandomo is dat het zowel robuust of juist stijlvol , industrieel of juist elegant. Met dit product kan je alle kanten op. Ook is Pandomo erg geschikt voor de keuken of de vochtige ruimte zoals de toilet of badkamer (behalve de douchehoek,bad) omdat de cementbasis met een lak of een olie goed waterdicht te maken is. Deze gladde wand afwerking is om die reden goed schoon te maken.

Béton ciré

Béton ciré komt uit Frankrijk en heeft zich al meer dan bewezen.
Reden voor de grote vraag naar béton ciré is de unieke samenstelling en daarmee uitgebreide toepassingsmogelijkheden.

Béton ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten als openhaarden, maar ook buiten voor bijvoorbeeld het terras en is te krijgen in 66 beschikbare kleuren . 
In oorsprong werd de cement stuclaag met een was (cire) afgewerkt als beschermlaag. 
Vandaar de benaming béton ciré. 
Tegenwoordig wordt het merendeel van de oppervlakken behandeld met een speciale zeer duurzame coating.

Vragen of advies? Stuur een email of geef ons een belletje